söndag 27 januari 2013

27.01.13

Så här såg det ut för mig i torsdags på Öppet Hus. Jag och Emma-Lisa fick representera Tjejgruppen. Vi sålde fika för att samla mer pengar till jämställdhetseftermiddagen som vi ordnar den 15 februari.

Vi pysslade hela eftermiddagen, jag gjorde en vimpel med trosor och Emma-Lisa gjorde dom skitsnygga affischerna.
Lyssnade på min spellista highschoolfilm.
Sålde fika, skrattade, målade och hade det allmänt trevligt även om jag var lite rädd att ingen skulle köpa fika av oss (för att vi hade världens megafikaställe mittemot oss).
Tänk att Gudrun Schyman kanske kommer och har föreläsning om vi hinner får ihop tillräckligt med pengar!?
Och sen till det som fick många (killar) att fly. Lite blod (vattenfärg). Vad är det egentligen som är så kontroversiellt med mens? Hahah.

Jag hade planerat att göra det här inlägget i torsdags, på kvällen. Men efter att ha spenderat 13 timmar i sträck på skolan var jag helt slut och gick och la mig. Där började helvetet. Jag låg och skakade hela natten, frös och svettades om vartannat. I helgen har jag haft 40 graders feber och knappt kunnat äta något utan att spy upp det. Har sovit bort hela helgen och mått skitdåligt. Nu mår jag dock bättre men är ledsen att jag missade hela den här långa helgen som jag sett i framemot så mycket.

2 kommentarer:

  1. men neej, krya på dig!! :(
    asfint gjort, så himla bra ni var med fikat alltså!! :D

    SvaraRadera
  2. Stackars! Krya, krya med fina filmer och skön musik. Men kul hade vi, och snyggt vare. Kan jag få låna lite bildz till min egen blogg hähä?

    SvaraRadera