tisdag 5 februari 2013

05.02.13


Hej, alla läsare! Nämen skämt åsido så skulle det vara kul och få veta vilka ni är. Jag har märkt att det finns några som brukar titta in här som jag inte känner och det är ju superkul!

Ni som läser min blogg, kan inte ni berätta lite om er själva och vad ni tycker om med denna blogg?
(Även om jag känner er blir det kul och läsa)

4 kommentarer:

 1. Jag heter Nora Bergman och jag är snart 16 år. Jag bor i ett gult hus på Grisbacka med min syster, hund och föräldrar. Jag hade gärna sett lite mer av OOTD och kanske lite hauls. Du äger :)

  SvaraRadera
 2. Ja jag heter Alma Westerlund och jag är snart 16 år. Jag bor i Umeå i ett rött hus på grisbacka bredvid frasses med min familj. Ja,gärna mer outfitbilder för du har väldigt fina kläder! Din blogg är sjukt bra med :) Tack och bock.

  SvaraRadera
 3. Hej jag heter Isabelle Sandström och är 18 jordsnurr. Jag bor i ett gammaltgammalt hus på Backen med min familj och mina två katter som är ca de bästa som finns. Och vad jag tycker om med din blogg? VAD finns det inte att tycka om??? Författaren är ju du (som är bäst i världen), du tar snygga bilder och delar med dig av roliga saker. Ba fortsätt som du gör så är jag mkt glad och nöjd.

  älskar dig!!!!!

  SvaraRadera
 4. tja. Jag heter emma-lisa och min shift-tangent har pajat. jag har gult hår, gillar konst i olika former, är rätt traditionalistisk och konservativ inom vissa områden och tvärtom i andra, vill alltid lära mig nya instrument fastän jag sen lägger av i förtid, bor på ett fint ställe som är jobbigt att ta sig till, önskar mig kattungar.

  har ej följt särskilt länge, men jag läser din blogg för att du är nice och har halva mitt namn och det är ju coolt.

  SvaraRadera