torsdag 14 februari 2013

14.02.13

Glad alla hjärtansdag! Idag är jag sjuk men ska ändå dra mig ned på stan för att skåda One Billion Rising-eventet som min klass och parallellklassen ordnat. Rådhustorget kl 16.30, kom dit vettja. Dans, tal och najs stämning!

5 kommentarer:

 1. Vi är alltså sjuka(med dubbel innebörd) brudar tillsammans:)

  Haha Alltså är det ett medvetet val att byta till rosa test på bloggen till alla <3ans dag? :)

  puss på de

  SvaraRadera
 2. Svar: Hej! Vad kul!
  Det finns mycket bra man kan göra, men hur gammal är du?
  Vad man kan göra på kvällarna eller dagarna eller vad vill du ha tips om? :)

  SvaraRadera
 3. Skriver lite vad jag kommer på!

  - Kafé44 : ett gammalt punk-café (min mamma var där när hon var ung med). Väldigt billigt, en kaffe och kaka för 20 kr. Här hänger väl alla alternativa kids och det är oftast spelningar på torsdagar.(inte öppet på måndagar)
  - Hermans: om ni har studentkort kan man äta supergod mat på Hermans 2 st till priset av 1. Men det kan vara dyrt ändå men kolla deras hemsida. Vegetarisk/veganskt!
  - Bio Rio: Gå på Bio Rio! Det är en liten mini independent biograf vid hornstull. Titta på hemsidan, finns frukostbio och allt möjligt mysigt.
  - Runt nytorget finns "Sofo" där finns butiker som Pop (60-70tals kläder), Stadsmissionen och Beyond Retro. Där finns även mysiga barer men oftast för dyra för mig. Där finns även ett cafén som String och Louie Louie som är lite hippa.

  Såg att ni är här måndag till onsdag, annars skulle ni kunna gå ut på onsdagen på BabaSonic, ett indieställe där alla(jag) hänger varje onsdag. Om du har ett låne/fake-legg dvs! Annars kan du nog sätta dig på Charlies på hornsgatan och dricka en bärs om nån av dina vänner köper ölen till dig!

  Fråga på om det är mer frågor! Om du vill gå på utställning, osvosv. De finns mycket man kan göra! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa! Åh vad kul! Rent spontant kommer jag att tänka på detta:
  Indira- rätt billig, avslappnad indisk resturang. Många studenter käkar här för det är mysigt, gott, privärt och har billig öl.
  Charlies- En bar i Zinkenstam/Mariatorget där alla söderkids trängs och dricker billig öl. De kollar oftast leg men be en kompis köpa till dig alt. låna någons. De kollar inte såå noga.
  Moderna muséet- Gratis upp till 18år. Ta med leg! I princip alltid någon kul utställning.
  Noels- Litet tapasställe på söder, relativt billigt! Rätt mysigt och svingott men boka bord.

  Ang. shöpping är jag inte så rutinerad men götgatsbacken---> Nice. Humana Secondhand i Mariatorget---> Ännu mer nice.

  Ca. alla butiker och fik kring nytorget och bondegatan är trevliga. Tycker alla borde ha ätit på Urban Deli minst en gång i sitt liv.

  Vet inte hur länge ni stannar på onsdagen men om ni stannar till sent men det finns fortfarande kvar ståplats biljetter till Maria Svealands bokrelease/fest "Kärleken- en fest för feministerna". 50kr, läs mer här: http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Karleken/

  Andra saker: 44an för billig veganfika, baba sonic för dans på onsdagar, Stadsmissionen i Ropsten för bästa fynden, String på bondegatan för billig frukostbuffé, Fabriqe i Mariatorget för de godaste blåbär/kardemumma/vanilj bullarna du någonsin smakat(+ fin inredning) och vigårda för goda hamburgare. Kvällar i Stockholm är lite knepiga när man är under 18 men på de flesta ställena kollar de knappt på leget- du behöver alltså låna en väns leg som ser lite lite ut som dig. Sen kan du öla och dansa så mycket du vill. Oftast. Kram.

  SvaraRadera